måndag 29 oktober 2012

Hjärtat är en trasig minidisc

Hallåja.

Nya låtar skrivs och nya ränker smids i källarn. Vi försöker fixa tid för inspelning av två nya låtar. Ja, den här gången blir det fantastiskt ultrabra. Vi har lagt korten på bordet och hoppas teknikern lyckas hitta tid i sitt schema för november eller december. Prinsen av Bhutan släpper förhoppningsvis årets julklapp med andra ord.

Vi funderar även på tuffaste stället att spela in på. Bland kandidaterna finns studio, enorm bygdegård, stuga på Öland, källarpub, en krog i skogen eller i  en ovetande väns boning. Vi längtar som hungriga veganska vargar efter att få sätta tänder och klor i en ny inspelning (och tofubiff).

På lördag (alltså den 3 november) spelar vi på klubben THE SIGN i Kalmar. Vi går på scen klockan 22 och kommer röja något sinnessjukt, bland annat premiär för ny hedererlig musik. Efter oss spelar soulsångerskan Adée som sedan följs av DJ Adast. Detta vill ni så klart inte missa. Det kan tyvärr komma att bli vår sista spelning för en överskådlig framtid, men vi ser hur det funkar. Vill du se oss kan detta vara sista tillfället på ett tag. Vi behöver inte upprepa att detta kommer bli en RÖJIG spelning?

Under tiden som ni (och vi) väntar på vår inspelning kan ni lyssna på Göteborsbandet Humörsvängningar. De har släppt två mäktiga EPs och sparkar andan ur allt annat som vevas på radio just nu.

Frid, folk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar