lördag 22 september 2012

Gigtime

TACK till alla som sett oss nu under senaste månaderna och ett till stort TACK till ni som kommit fram och hälsat till oss vid diverse tillfällen utanför spelningar. Det får oss att känna oss viktiga & omtyckta, och det behöver vi!

Efter nattloppet har vi haft ett kort uppehåll med spelningar. Vi har alltså haft tid att börja repa in ny musik och den håller klass. Den högsta.

Vi ligger i planeringsstadiet för att genomföra en sinnesbra inspelning som kommer gå till historien. Har du tankar, kontakter eller donationer? Hör av dig till 070 638 80 64. Vi bollar ett par alternativ med är ganska överens om att vi kommer hyra ett enormt hus där vi sätter upp studioutrustning, producent och bor ett tag. Nu i höst.

Nästa helg spelar vi för Mellby Ör Inn som en del av Öland Skördefest. Detaljerna är lite diffusa men jag TROR det är inne på Mellby Ör Inn lördagen den 29 september. För mer info slå ovanstående nummer om ett par dagar, för det kommer bli grymt och premiär för mäktiga låten Skördefesten i sitt RIKTIGA utförande.

Den 20 oktober spelar gör vi en råröjig spelning på restaurang Stortorget i Kalmar. Det är lördag kväll, det är centralt, det är alkohol inblandat. Det finns rätt många anledningar att vara där med andra ord. Stortorget är även den lokal som FANTASTISKA Lilla Klubben kommer flytta till nu när Söderport har tillfälligt stängt för renovering (vilket vi fällt många tårar över, men det är inte slutet, det är inte slutet). Ja. Stortorget kommer gå till historien.

Vi är även bokade till "Krogfestivalen" i November. Jag har ingen aning om var eller när eller hur. Om någon känner till en krogfestival i November så hänvisar jag er för tredje gången till ovanstående nummer. Alltid bra att veta vart vi är bokade. Detaljer lär så sakta flyta upp till ytan när det börjar närma sig gigtime.

Tack för ni läste.

/Bhutan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar