torsdag 12 juli 2012


Vi är Prinsen av Bhutan.

Indiepunk. Rockmusik på svenska med nakenhet och passion. Bildat ur glaskrosset som är First Paragraph, vinfläckarna som är Doris Discotheque och den fortfarande brinnande eld som är Strange Days.

Vi saknar Myspace, Twitter, Facebook… helt sätt att kommunicera med folk på något vis. Detta är alltså det första steget att få kontakt med människor där ute. HEJ!

Sedan vi den 13 februari släppte vår EP Bruttonationallycka har vi huserat på både PirateBay och Soundcloud. Besök gärna någon av dessa sidor och ladda ned vår musik. Det uppskattar vi.

Det här med att marknadsföra sig själv, mejla runt bland ställen, hora Facebooklikes och så vidare är den delen av att spela i band som verkligen är kasst och äckligt. Att åka runt och spela och träffa människor och spela in skivor är fantastiskt och gör mödan värd. Vill du boka oss – kontakta oss, för all del. Målet är att släppa vår första fullängdare i höst eller vinter.

Eftersom det är sjukligt tråkigt att snyfta runt på sina bara knän och be efter lyssnare lämnar vi det här. Lyssna gärna, gillar du inte det – lyssna igen.

Vi är Tjuren, Ni är Matadoren
Prinsen av Bhutan/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar